Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

A https://kekmadar.info.hu honlap üzemeltetője a Kék Madár Szárnyai Alapítvány. (székhely: 1046 Budapest, Erdősor utca 26.).

Honlapunk tárhelyét a Webparadicsom Media Group Kft. (https://www.webparadicsom.hu/) szolgáltató biztosítja.

Honlapunk meglátogatása nem jár semmilyen regisztrációval, nincs lehetőség hozzászólás írására, médiafájlok feltöltésére, hírlevélfeliratkozásra, illetve kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.

Honlapunkon semmilyen statisztikai adatgyűjtő rendszert nem alkalmazunk, harmadik féltől származó adatokat sem gyűjtünk.

Honlapunk kizárólag a WordPress által alapértelmezetten telepített sütiket használja, melyek az oldal működtetéséhez szükségesek.

A honlapon elérhető tartalmak egy része külső weboldalakra vezet. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Amennyiben kérdése van az adatvédelmi szempontokat illetően, a +36 70 365 4976 telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot.